Behandlingar

Tandläkarbesök

Vi vet att gå till tandläkaren inte alltid är det mest spännande, men vi gör vårt bästa för att göra varje besök så trevligt och stressfritt som möjligt. Med vårt bekväma läge mitt i citykärnan hoppas vi att du kommer att hitta ditt besök hos oss både bekvämt och lättillgängligt. 

Vi börjar med att undersöka dina tänder och samtalar om dina önskemål och förväntningar inför en behandling. Vi använder oss av modern teknik och arbetar tillsammans med dig som patient för en trygg tandvård.Tandhygienist

Det viktiga förebyggande underhållet av din munhälsa görs med hjälp av en tandhygienist som behandlar och stöttar dig regelbundet. Vi fokuserar på att främja långsiktig tandhälsa och ger dig verktygen och råden som du behöver för att upprätthålla en strålande munhälsa mellan besöken.

Vår tandhygienist Linda arbetar för att skapa en avslappnad och bekväm miljö där du som patient kan känna dig trygg och väl omhändertagen.

Invisalign

Den diskreta och bekväma lösningen för att räta ut ditt leende. Med Invisalign kan du uppnå ett vackert leende utan att behöva bära traditionell tandställning. Istället använder du transparenta, avtagbara aligners som är nästan osynliga när de bärs.

Vi skräddarsyr varje behandling för att passa dina unika behov och önskemål vilket resulterar i ett leende du kommer att vara stolt över att visa upp. 

Implantat

Har du förlorat en eller flera tänder? Då kanske implantat är lösningen för dig!

Med tandimplantat ersätter man den förlorade tanden med ett implantat som opereras in i käkbenet. På implantatet placeras en porslinskrona, som sitter fast integrerat med implantatet. Vi jobbar med implantat från Straumann https://www.straumann,com, som är världsledande inom området och vi utför operationen på vår egen klinik.

Rådgivning


Boka en tid för rådgivning!

Om du är intresserad av tandreglering med Invisalign eller vill veta om du är en lämplig kandidat för implantat är du välkommen att boka en tid.

Vi kommer att ta röntgen och undersöka dig. Därefter ger vi olika behandlingsalternativ, som du kan välja mellan.

Besök även https://www.invisalign.se för mer information om hur Invisalign fungerar.