Vi som jobbar här

Melissa Tayefi Bergvall, Leg. Tandläkare, Norrmalmstandläkarna
Melissa Tayefi Bergvall, Leg. Tandläkare, Norrmalmstandläkarna

Melissa Tayefi Bergvall

Leg. Tandläkare, Leg. Tandhygienist och VD

Jag har arbetat inom tandvård sedan 2005 och älskar att jobba med människor. Jag examinerades vid Karolinska Institutet både som Leg. Tandläkare och Leg. Tandhygienist och har därför bred kunskap inom tandvård. Under mina år som tandläkare och tandhygienist har jag även hållit kurser för tandsköterskor, samt studerat och arbetat kliniskt i Australien. Jag har stor vana att stötta tandvårdsrädda patienter och tycker det är viktigt att jobba med långsiktiga behandlingar som tandläkare. Jag jobbar mycket med Protetik (kronor/implantat), implantatkirurgi och Invisalign (genomskinlig tandställning).

På min fritid umgås jag mycket med familj och vänner. Jag älskar att laga mat och att resa för att upptäcka världen.

Jag välkomnar alla till vårt glada och professionella team på Norrmalmstandläkarna för en modern och trygg tandvård.


Maria Hansen,  Tandsköterska, Norrmalmstandläkarna
Maria Hansen, Tandsköterska, Norrmalmstandläkarna

Maria Hansen

Tandsköterska

Jag har arbetat som tandsköterska sedan 1997 och gjorde min första praktik på denna mottagningen 1996. Som tandsköterska har jag jobbat med delegerat arbete med tandläkare vilket innebär att vi jobbar i team.

Jag trivs bäst när jag får vara utomhus och njuta av naturlivet och trädgårdsarbete. Umgås gärna med familj och mitt lilla barnbarn.

Linda Christensson, Leg Tandhygienist, Norrmalmstandläkarna
Linda Christensson, Leg Tandhygienist, Norrmalmstandläkarna

Linda Christensson

Leg. Tandhygienist

Jag har arbetat  som tandhygienist sedan 2011 och examinerades vid Karolinska institutet. Under mina år som tandhygienist har jag jobbat med teamarbete tillsammans med tandläkare och tandsköterska. 

Förutom att jag kommer att hjälpa alla våra patienter med tandhygienen är det mig ni kommer att prata med när ni ringer till oss på kliniken. 

På min fritid tillbringar jag gärna tid med min familj och jag är intresserad av fotografering.

Jag välkomnar alla till oss här på Norrmalmstandläkarna.