Vår mottagning

Välkommen till Norrmalmstandläkarna!

Vi är en privatägd tandläkarmottagning som arbetar med fullt fokus på bästa möjliga tandvård för våra patienter.  Vi tycker det är viktigt att lyssna på varje enskild patients behov för att kunna erbjuda en tandvård, som är individuellt anpassad, modern och trygg.

Vi erbjuder förutom allmäntandvård kvalificerade behandlingar inom implantatkirurgi och tandreglering med Invisalign (genomskinlig tandställning). Vi skapar goda förutsättningar för dig som patient att ha friska tänder genom hela livet. 

Vi välkomnar även tandvårdsrädda patienter då vi har många års erfarenhet av att jobba med tandvårdsrädda. 

Vi är anslutna till Försäkringskassan och våra patienter kan därmed använda sitt allmänna tandvårdsbidrag hos oss. Vi är ett sammansvetsat och professionellt team som trivs tillsammans och vi strävar efter att du som patient ska känna dig trygg och väl omhändertagen under dina besök.

Varmt välkommen till Norrmalmstandläkarna!

Tandläkare Melissa Tayefi Bergvall med personal

 


Kundreferenser

Att komma till Melissa känns inte alls som att gå till tandläkaren. Hon utför inte bara själva behandlingen utan tar sig tid att verkligen prata med mig, lyssna på mina behov och frågor. Jag bor en lång bit från kliniken, men den extra tiden dit är värd det varje gång. Rekommenderas varmt!

Kvinna, 33 år

Melissa hjälpte mig till ett nytt leende med hjälp av de närmast osynliga tandskenorna Invisalign. Resultatet blev över förväntan och jag kan verkligen rekommendera Melissa för hennes kunskap och underbara bemötande. 

Man, 45 år

Jag har alltid fått ett fantastiskt bemötande av personalen och det märks tydligt att de trivs med att arbeta tillsammans. Det ger mig extra trygghet som tandvårdsrädd patient.

Kvinna, 56 år