Nyheter

Fönsterbyte

29.05.2024

Vi ber om ursäkt över röran för tillfället på grund av fönsterbyte i våra lokaler. Vi gör vårt bästa för att minimera störningarna. Vänligen notera att vi trots arbetet håller verksamheten igång som vanligt. Tack för din förståelse!

Dela din positiva upplevelse med vänner familj eller kollegor. När två av dem blir nya patienter hos oss kommer du att få välja mellan en kostnadsfri eltandborste eller en airflowbehandling som ett tecken på vår tacksamhet. Det är vårt sätt att säga tack för att du valde oss och för att du hjälper till att sprida ordet om våra tjänster....

Barntandvård

26.02.2024

Vi är glada att vi från och med januari 2024 kan erbjuda barntandvård. Lista dina barn hos oss på 08-7370080 för att säkerställa att dina barn får den bästa möjliga vården i en trygg och vänlig miljö.

Blekning

26.02.2024

Säg till oss om du är intresserad av att fräscha upp tänderna under våren. Vi erbjuder Airflow och Blekning med Opalescence.

Vi har utökat bemanningen och förbättrat öppettiderna på kliniken och har därför möjlighet att ta emot nya patienter. Vi hälsar alla nya och tidigare patienter välkomna till oss på Norrmalmstandläkarna.

Nu har vi äntligen öppnat och ser fram emot att fortsätta arbeta med fullt fokus på bästa möjliga tandvård för våra patienter. Vi är glada att kunna erbjuda våra tandvårdtjänster mitt i hjärtat av Stockholm. Vi strävar efter att erbjuda den högsta standarden av vård i en modern och välkomnande miljö.